vraagteken-groen

Een partner voor de lange termijn

CheckGebouw is een product van AsbestVraag. De missie van AsbestVraag is gebouweigenaren en -beheerders te helpen asbest te beschouwen als een ‘normaal’ beleidsprobleem.

Ervaren specialisten

Wij werken met ervaren specialisten die kennis hebben van asbestbeleid en de vigerende asbest en ARBO wet- en regelgeving. Wij helpen met de aanpak en het beheersen van asbestvraagstukken gezien vanuit het oogpunt van de opdrachtgever. We ondersteunen de beslissers vanaf de allereerste discussie over wat te doen tot en met de directievoering bij de uitvoering van werkzaamheden.

De specialisten van AsbestVraag hebben een brede, jarenlange ervaring in het begeleiden van zowel kleine als grootschalige sloopwerken en asbestsaneringen en het eventuele herstelwerk.

Wij geven u een persoonlijk advies!

Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend de kosten op.

Opdrachtgevers

Onze opdrachtgevers zijn tevreden klanten. Het bewijs daarvan is onze jarenlange dienstverlening bij verschillende maatwerkklanten en gebruikers van onze oplossingen en adviezen. AsbestVraag is een partner die met je meedenkt, oplossingen verzint voor allerlei wensen en problemen en wij stoppen pas wanneer de oplossing is gevonden.

Wij zeggen wat we doen en doen wat we zeggen, dit doen wij ook nog eens efficiënt en veilig. We leveren onze diensten aan woningcoöperaties, VVE’s, (grotere) vastgoedeigenaren en – beheerders en de dienst stedelijk ontwikkeling van gemeenten.